upper right bubble
ephort logo
lower left bubble

Profil

Fremtidens backend konsulenthus

Vi idéudvikler og koder fremtidssikrede skalerbare backend løsninger, integrationer og systemer - til private virksomheder samt kommunale og statslige instanser.

Vi fordyber os i jeres nuværende løsning, og gennemgår efterfølgende vores observationer og testresultater sammen med jer. I fællesskab kigger vi ind i fremtiden, og så lægger vi sammen en strategisk og gennemsigtig plan for, hvordan vi når derhen, hvor I gerne vil være.

Nogle kalder os nørder

Nogle kalder vores medarbejdere for nørder - i vores verden betyder det blot ‘specialister’.

Siden 2006 har vi udviklet, optimeret og fejlfundet på et utal af backend løsninger - fra simple kodestumper, til komplekse specialkodede onlineportaler, kommunikationssystemer og e-handelsløsninger.

Få adgang til unikt know-how

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at vi skal være blandt de dygtigste programmører, for derved at kunne løse komplekse problemer og svære udfordringer, der viser sig i backend løsninger, der stiller ekstra høje krav.

Vi tror på, at et succesfuldt udviklingsprojekt sker med en blanding af moderne teknologi og årelang erfaring.

Har I brug for adgang til løsningsorienterede konsulenter, der har en ikke-undskyldende tilgang til ny teknologi og samtidig navigerer gnidningsfrit i legacy-systemer, så hiv fat i os allerede i dag.

Brug for akut hjælp?

Står du i et akut problem hvor
jeres digitale løsning ikke
fungerer eller oplever du
lange svartider på jeres
applikation?

… vi kan hjælpe!

top right pink buble
pink blog box

Blog

Analoge tanker om digitale
trends, teorier og teknologi …

Timing attacks i web applikationer

Serverens svartid fortæller ubudne gæster, hvad der sker bag facaden. Det hedder timing attacks og er nemt at overse i udviklingsprocessen. Læs her, hvordan du sikrer dig mod dem.

03

MAR

lower left pink bubble