upper right bubble
ephort logo
lower left bubble

Webudvikling

Hjemmeside, webshop... eller din helt egen løsning!

Mangler I udviklingsressourcer til jeres projekt? Vi bygger avancerede løsninger ud fra specifikke ønsker. Tag en snak med os, og hør hvad vi kan.

Et udpluk af hvad vi udvikler

I mere end 15 år har vi samarbejdet med virksomheder om at realisere deres tekniske idéer. Vi har udviklet:

Nogle af vores samarbejdspartnere

Rockwool Fonden
Tekniq
ProData Consult
Dealhunter

Vi har gjort det før

Med mere end 15 års erfaring indenfor webudvikling ved vi, hvor dyrt det kan være, hvis der opstår fejl. Derfor gør vi meget for at kvalitetssikre produktet igennem blandt andet automatiserede tests, overvågning af løsningen og strenge kodestandarder.

Bedste løsning for dig

Når vi udvikler en løsning, så gør vi det på jeres vegne. Der er ingen bindinger eller abonnementer, og I ejer de eksklusive rettigheder til koden.

“Værktøjskassen”

Vi udvælger vores “værktøj” ud fra projektets omfang og art, for at sikre at vi bruger det der er mest effektivt i dit specifikke projekt. Wordpress, diverse frameworks, videreudvikling på eksisterende systemer eller opbygning fra bunden - vi har erfaring med det hele.

Mulighed for mere

Vores kunder projekter ender ofte med at udvikle sig til et længerevarende samarbejde, men vi udarbejder også gerne enkeltstående tilbud på baggrund af forudgående undersøgelse af opgavens omfang.

Få en uforpligtende snakDu er også velkommen til at ringe direkte til mig på +45 30 95 99 93 eller skrive en mail på rune@ephort.dk

Rune Bødewadt Due Møller

Rune Bødewadt Due Møller

Partner og direktør