pixel
upper right bubble
ephort logo
contact icon
lower left bubble

BIM Shark web-værktøj til byggebranchen

Sportlas logo

Case

BIM Shark blev i 2014 efter flere års forberedelse stiftet for at tilgodese behovet for optimerede arbejdsgange inden for byggebranchen, hvor digitaliseringen endnu kun er udbredt i beskedent omfang. BIM Sharks web-værktøj hjælper med håndtering af byggebeskrivelser, tilbud og såkaldte BIM-modeller og sikrer dermed konsistente projekter.

Ephort blev kontaktet af BIM Sharks to stiftere, der i virksomhedens tidlige stadie havde behov for ekstern assistance for at fuldføre de tekniske planer for det webbaserede værktøj. Innovation var et vigtigt omdrejningspunkt både teknisk, men også for brugeroplevelsen, der sammen med en intuitiv brugergrænseflade hjælper brugerne til lettere arbejdsgange i dagligdagen.

"Når virksomheden afholdte seminarer opstod der store udsving i trafikken. Vi valgte at anvende Kubernetes som load balancer og gjorde samtidig processen omkring udgivelse af nye versioner nemmere."
Kristian Just, konsulent

Udviklingsteamet, der førte projektet i mål

Bag projektet stod vores dedikerede udviklingsteam, der brændte for at omsætte ideerne til digitale resultater. Med øjnene på bolden blev opgaven løst på en måde, der ikke kun mødte kundens behov, men også indfangende de detaljer, som vi undervejs fandt kunne give værdi i helhedsoplevelsen. Vi står klar til at bringe samme passion og erfaring til din næste udfordring.

lower left pink bubble

Det blev der udviklet

Ephort har hovedsageligt stået for backend-udvikling i systemet, men har i samarbejde med BIM Sharks egne udviklere løst frontend-opgaver, hvor især omfattende håndtering af asynkron indlæsning og liveopdatering har krævet en indsats.

Som et arbejdsværktøj er der lagt stor vægt på en nem og overskuelig brugeroplevelse og høj kompatibilitet til de mange forskellige enheder, der i stigende grad benyttes.

For høj oppe- og svartid køres systemet i Amazons serverpark, hvor Ephort har stået for serveropsætningen og den efterfølgende administration.

Systemet er gearet til integration med eksterne programmer og ressourcer gennem:

Teknologier

PHP
Laravel
MySQL
JavaScript
Linux
Kubernetes
Node JS
AWS
Rest API
Screenshot af den værktøjet

Få en uforpligtende snak

Rune Due Møller

Rune Due Møller

Partner og direktør

Du er velkommen til at ringe direkte på +45 21 90 71 75 eller skrive en mail på info@ephort.dk

Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.