upper right bubble
ephort logo
contact icon
lower left bubble

Sådan kom EG tættere
på deres brugere

"Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Kristian. Man får ikke bare sendt et statement of work, og så laver de præcis det, der står. Der er en forståelse for problemstillingen og en meget stor ansvarlighed. Det er utrolig vigtigt."
Thomas Kolenda, EG A/S

Ephort har hjulpet EG med at producere nyhedsplatformen EG User News. Nu kan softwarevirksomheden kommunikere direkte med slutbrugeren gennem relevante nyheder.

EG er en virksomhed, der producerer software til både offentlige og private kunder udviklet af fagfolk.

Virksomheden havde længe haft et ønske om at kommunikere endnu tættere med brugeren. Ifølge Thomas Kolenda, der er Senior Product Manager hos EG, kan man i softwarebranchen nemlig ofte ende med ikke at få fortalt brugeren om de mange nye muligheder, der findes i produkterne.

Derfor kontaktede EG Ephort med henblik på at lave EG User News.

EG User News er en cloud nyhedsplatform, hvor EG kan skrive og publicere relevante nyheder om software, kurser og udvikling, som bliver eksponeret for slutbrugeren, hver gang brugeren åbner et af EG’s programmer.

"På den måde kan vi kommunikere med slutbrugeren direkte med information, som er relevant for vedkommende. Det kan være en ny funktionalitet eller moduler, der kan være relevante i deres arbejde." - forklarer Thomas Kolenda.

Incitamentet er stærkere, gladere og klogere kunder

EG User News ser identisk ud på tværs af alle programmer, og det er også muligt at slå filtre til og fra, så brugeren kun ser det, de ønsker. Nyhederne skrives oftest af en Product Owner hos EG.

"En Product Owner er den person, der forstår funktionaliteten og slutbrugerne. Så hvis brugeren har et ønske til en bestemt funktionalitet, er det Product Owneren, der finder ud af, hvordan det skal laves. Vi vil gerne have en åben og ærlig dialog." - fortæller Thomas Kolenda.

Der er flere grunde til at interagere med slutbrugeren gennem nyheder på EG User News. Et af dem er at gøre forbrugeren klogere.

"Vi vil gerne vise, at vi er til stede, og at vi kommer med noget, der giver værdi. Brugerne har ikke bare købt et produkt, og så har vi glemt dem. Med EG User News får de noget relevant." - forklarer Thomas Kolenda

Gennem EG User News kan brugerne blandt andet læse nyheder om kurser, som kan gøre dem bedre og stærkere i de værktøjer, de bruger hver dag.

Et billede af en bygning ejet af EG

Kan ikke sætte en finger på samarbejdet

Thomas Kolenda og EG har været meget tilfredse med samarbejdet med Ephort, som han mener er “klar til at gå den ekstra mil”.

"Det kan jeg ikke sætte en finger på. De er rigtig dygtige til hurtigt at hoppe til, hvis der er noget, som skal gøres hurtigt – selvfølgelig inden for mulighedernes grænser."

Han har været 100% tryg ved at bruge Ephort til projektet omkring EG User News.

"De er gode til at holde styr på timeantal. Man kan vende ryggen til, og så er man stadig sikker på, at man får noget for de penge, man ligger. Det er man ikke altid med eksterne samarbejder. Her kan man mange gange sidde med mærkelig smag i munden og tænke “om det nu kan passe”. Det er der ikke noget med her. "

Engagement er også et nøgleord, når snakken går på samarbejdet. Thomas Kolenda fortæller, hvordan Ephort har “tænkt sig om” i processen, som giver en stor tryghed.

"Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med Kristian. Man får ikke bare sendt et statement of work, og så laver de præcis det, der står. Der er en forståelse for problemstillingen og en meget stor ansvarlighed. Det er utrolig vigtigt", siger han.

Thomas Kolenda, EG A/S

Se flere cases


Teknologier

PHP
Laravel
Livewire
JavaScript
MySQL
REST API
Et billede af en bygning eget af EG

Få en uforpligtende snak

Mia Valentina Lauridsen

Mia Valentina Lauridsen

Kundeansvarlig

Du er velkommen til at ringe direkte på +45 21 90 71 75 eller skrive en mail på info@ephort.dk

Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.