upper right bubble
ephort logo
contact icon
lower left bubble

Budgetberegner til
ROCKWOOL FONDEN

Rockwoolfonden logo

Case

ROCKWOOL FONDEN er en selvfinansieret fond, der støtter uafhængig forskning i sociale og økonomiske forhold i primært Danmark.

I samarbejde med fondens forskere udviklede Ephort et værktøj, der kan udregne minimumsbudget for danske familier. Værktøjet, som bruger data fra fondens analyse, kan ud fra forskellige husholdningssammensætninger udregne udgifter til husholdningen og eksportere budgettet til Excel.

"Meget flot arbejde. Vi har kun fået positiv feedback på designet og funktionaliteten."
Kaspar Kofod, ROCKWOOL FONDEN

Det blev der udviklet

Værktøjet er opdelt i en statisk og dynamisk del, som giver den højeste hastighed til brugerne og lavest muligt pres på serveren, der stiller værktøjet til rådighed.

Den statiske del består af udregning og visning af budget, hvilket foregår i JavaScript. Dette udnytter brugerens computerkraft og giver øjeblikkelig resultat af udregningen. Den statiske del vises af en Amazon S3 instans og står for størstedelen af trafikken.

Den dynamiske del udfører opsætning og download af budgettet i regnearksformat. Dette afvikles fra en Amazon EC2 instans, som kun kaldes i de tilfælde, hvor brugeren ønsker at benytte eksportfunktionen.

Løsningen, som skal være tilgængelig for mange forskellige brugere, er grundigt testet på tværs af enheder og browsere.

Rockwool måtte

Udviklingsteamet, der førte projektet i mål

Bag projektet stod vores dedikerede udviklingsteam, der brændte for at omsætte ideerne til digitale resultater. Med øjnene på bolden blev opgaven løst på en måde, der ikke kun mødte kundens behov, men også indfangende de detaljer, som vi undervejs fandt kunne give værdi i helhedsoplevelsen. Vi står klar til at bringe samme passion og erfaring til din næste udfordring.

lower left pink bubble

Se flere cases


Teknologier

JavaScript
Webpack
Amazon
S3
Amazon
EC2
Excel
Screenshot af budgetberegner applikation bygget i JavaScript

Få en uforpligtende snak

Mia Valentina Lauridsen

Mia Valentina Lauridsen

Kundeansvarlig

Du er velkommen til at ringe direkte på +45 21 90 71 75 eller skrive en mail på info@ephort.dk

Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.