upper right bubble
ephort logo
lower left bubble

Platform med SMS gateway, live beskedsystem og kreditkortbetaling

Sportlas logo

Case

Sportlas er en gratis skræddersyet intuitiv platform til alle sportsklubber og foreninger, som samler intern og ekstern kommunikation ét sted.

Med ide- og konceptudvikling startet af ejerkredsen i Sportlas i 2014, var konceptet i starten af 2015 klart til at blive taget skridtet videre. Ephort blev indkaldt til at bistå med programmeringen. Der blev tilknyttet to faste udviklere, som I tæt samarbejde med kundens projektleder og UX designer programmerede den initielle udgave af projektet i løbet af 2015.

Udviklingen er foregået både off-site og on-site. On-site arbejdet har givet mulighed for hurtig besvarelse af spørgsmål og live sparring, som har medvirket positivt til at finde de bedste løsninger.

Koden er skrevet efter en fælles PHP kodestandard, ligesom alle enkeltstående funktioner er dokumenterede i såvel PHP som JavaScript-delen af projektet.

"Vi udviklede en komplet platform med login system, chatsystem, fællesskabsgrupper, kalender, reminder system og meget andet. Forløbet var intenst, men vi er særdeles tilfredse med resultatet."
Kristian Just, konsulent

Det blev der udviklet

Ephort har programmeret funktioner og implementeret det udarbejdede design på baggrund af Sportlas' koncept for en attraktiv social platform.

For at tilpasse platformen blev der lavet omfattende udvidelser til den underliggende motor for at skabe endnu flere muligheder. Udvidelserne er af vedligeholdeseshensyn blevet udviklet som tilføjelsesmoduler uden at rette i den originale kode.

Systemet, der har skulle kunne modstå et stigende antal brugere, har været afhængig af, at skalerbarhed og performance er blevet holdt for øje. Alt kode er derfor optimeret til høj ydelse, og presset på serverne er reduceret igennem memory caching og nøje omtanke ved udarbejdelse af projektets arkitektur.

Udover de grundlæggende tilpasninger til platformen, implementering af design og udvidelse af motoren har Ephort blandt andet:

Teknologier

PHP
MySQL
Node JS
Linux
Screenshot af den social platform udviklet med PHP

Få en uforpligtende snak

Rune Due Møller

Rune Due Møller

Partner og direktør

Du er velkommen til at ringe direkte til mig på +45 30 95 99 93 eller skrive en mail på rune@ephort.dk

Du kan også udfylde formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.