upper right bubble
ephort logo
contact icon
 Developers in office lower left bubble

Idé, strategi, planlægning og eksekvering

Sådan arbejder vi

Hos Ephort er vi med i hele processen af dit udviklingsprojekt. Fra idé til strategi, planlægning og eksekvering. Det betyder, at vi gerne vil sparre med dig omkring dine idéer, og herfra rådgive dig til hvilken løsning og teknologi der giver bedst mening for dit projekt – både nu, men også i fremtiden.

Vi sørger for at være meget grundige i vores behovsafdækning, så din løsning bliver bygget i et framework, som er skalerbart og bæredygtigt. Det sikrer også, at du kan forvente et estimat på opgaven, som er reelt. Vi gør alt for, at der ikke kommer uforudsete omkostninger, som skyldes dårlig behovsafdækning eller dårlig forberedelse. Vi sørger for et højt informationsniveau, så du altid ved, hvor både du og vi står i processen. Det mener vi er grundlaget for et godt samarbejde.

Kundeudtalelser

"Det har været et rigtig godt forløb, som har virket enormt effektivt. Tingene har kørt fuldstændig smurt lige efter snoren."

Sofie Grøn, Odense Kommune

Vi kan hjælpe med alle dele

Vi har stor erfaring med både at bygge software løsninger helt fra bunden – det kan f.eks. være SaaS løsninger, interne systemer, API’er, eller webapps, men vi har også stor erfaring med at arbejde på allerede etableret software, som kræver udvidelse, generelt vedligehold, opdateringer eller cyber security.

Vores web-udviklere er især skarpe inden for nedenstående teknologier

Hvordan er processen?

Alle udviklingsprocesser er forskellige, men nedenstående er et godt eksempel på, hvordan en process hos os kan se ud:

1.

Behovsafdækning

Efter første indledende samtale indkalder vi til et møde, hvor vi sammen klarlægger dine ønsker og behov. Her kommer vi med sparring på, hvilke teknologier der egner sig bedst til dit projekt, samt hvilke kompetencer, vi mener, det vil kræve at løse.

2.

Kravspecifikation

Herfra vil vi lave en kravspecifikation, som indeholder alle dine ønsker til udvikling, som vi sender til dig, så du kan tjekke, at alt er med. Her kan det også være relevant med mockups, så du bedre kan forestille dig slutresultatet.

3.

Tilbud

Når kravspecifikationen er godkendt, laver vi et tilbud til dig, hvor udviklingsopgaver, levering og pris fremgår.

4.

Udvikling

Når tilbuddet er godkendt, går vi i gang med at udvikle, hvor vi løbende er i kontakt med dig.

5.

Test af løsning og rettelser

Afhængig af projektets størrelse, kan vi have løbende opfølgninger for at afstemme detaljer og designvalg. Når vi mener, vi er i mål med udviklingen, indkalder vi dig til et møde, hvor vi sammen kan gennemgå løsningerne – og hvor du kan tjekke og teste, om alt er som det skal være. Er alt ikke som det skal være, løser vi dette.

6.

Deployment - løsningen går live

Når alt er som det skal være, deployer vi løsningen.

7.

Evaluering

Efter noget tid, hvor systemet har været live, indkalder vi dig til et evalueringsmøde, hvor vi gennemgår samarbejdet samt resultatet for at sikre, at du er tilfreds. Herudover kan det også være, at der er kommet yderligere funktioner, du gerne vil have tilføjet - det finder vi også en løsning på.

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os

Få en uforpligtende snak

Mia Valentina Lauridsen

Mia Valentina Lauridsen

Kundeansvarlig

Du er velkommen til at ringe direkte på +45 21 90 71 75 eller skrive en mail på info@ephort.dk

Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.