upper right bubble
ephort logo
lower left bubble

Backend udvikling

Mangler i backend udviklere? - Den klarer vi!

Mangler I erfarne udviklere til backend udvikling? Med masser af backend systemer i bagagen har vi de nødvendige kompetencer. Tag kontakt og hør hvordan vi kan hjælpe.

Bred vifte af glade kunder

Sammen med vores kunder har vi udviklet massere af backend systemer. Lige fra små backend systemer til mindre hobbyvirksomheder, til store backend systemer til store internationale koncerner. Fælles for dem alle er, at de tager udgangspunkt i brugerens behov, som kan være vidt forskellige.

Rockwool Fonden
Tekniq
ProData Consult
Dealhunter

Backend - … hvad?

Det er næsten kun fantasien der sætter grænsen for hvad et backend system kan gøre, hvorfor det også kan være svært at forklare præcist hvad det er. Ofte vil et backend system indeholde en eller flere dele af nedenstående, og være noget der ikke ses af kunder/besøgende, men bruges af medarbejderne. Det kan være:

Hvorfor er backend vigtigt?

Jeres backendsystem er motoren i din forretning, og det er vigtigt at det kører stabilt og sikkert. Derfor er det også vigtigt at det bliver udviklet i en sikker, fleksibel og hurtig kode, der ikke kun kan understøtte den nuværende aktivitet og de muligheder du har nu, men også kan udvikles når du ønsker flere muligheder eller dine aktiviteter stiger. Det er det vi normalt omtaler som “skalerbart”.

Med tanke på spidsbelastninger

Den aktivitet din hjemmeside eller dit program skal kunne håndtere har det med at komme i bølger, og ikke bredt ud over hele døgnet gennem hele året. Black friday er måske det bedste eksempel på dette, hvor webshops oplever en kæmpe stigning i trafikken i løbet af kort tid. Det er kritisk at kunne imødekomme disse spidsbelastninger for ikke at miste omsætning. Vi sætter en stor ære i at lave sikker og effektiv udvikling, der kan håndtere disse udsving.

Ræk ud til os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med dit backend system.

Få en uforpligtende snakDu er også velkommen til at ringe direkte til mig på +45 30 95 99 93 eller skrive en mail på rune@ephort.dk

Rune Bødewadt Due Møller

Rune Bødewadt Due Møller

Partner og direktør