upper right bubble
ephort logo
contact icon
lower left bubble

Ephort bidrager til at forbedre EG’s software løsninger

"Vi valgte Ephort som vores foretrukne underleverandør på grund af deres pålidelighed og store vilje til samarbejde. De har vist fleksibilitet, selv når projektets retning har nødvendiggjort ændringer, hvilket har gjort dem til vores fortrukne underleverandør for vores virksomhed."

Hikmat Noorullah, EG

Det hjælper vi med at løse

Helt overordnet er Ephorts rolle at bistå EG med avanceret API-udvikling og skræddersyede backend-løsninger, der forbedrer EG’s software løsninger, som de tilbyder deres kunder. Da EG leverer softwareløsninger til en bred vifte af brancher, er der en kontinuerlig nødvendighed for at optimere og udvikle på deres løsninger og systemer. Med andre ord er Ephorts opgave at hjælpe EG med at sikre, at de opretholder deres stærke position på markedet inden for softwareløsninger.

Samarbejdet mellem software-virksomheden EG og Ephort startede i 2020, og i dag har vi et stærkt samarbejde, hvor vi som underleverandør leverer diverse IT- og udviklingsydelser såsom:

Hvad synes EG om samarbejdet?

Det er selvfølgelig nemt for os at fortælle om hvor godt, vi synes, samarbejdet til EG er… Men vi synes, det er mere troværdigt at høre det direkte fra vores kunder. Derfor har vi spurgt vores kontaktperson fra EG, Hikmat Noorullah, om han vil dele sine tanker om vores samarbejde, og hvorfor vi er blevet valgt som EG’s foretrukne underleverandør. Og her indleder Hikmat:

"Vi valgte Ephort som vores foretrukne underleverandør på grund af deres pålidelighed og store vilje til samarbejde. De har vist fleksibilitet, selv når projektets retning har nødvendiggjort ændringer, hvilket har gjort dem til vores fortrukne underleverandør for vores virksomhed."

"I alle projekter, hvor Ephort har været involveret, har forløbet været godt. Som IT Projektleder ved man, at nøglen til succes er god kommunikation, især i komplekse projekter, og dette er noget, Ephort mestrer til perfektion. Deres kommunikationsevner har været afgørende for, at vores samarbejde har været frugtbart."- fortæller Hikmat.

Jo bedre og transparant kommunikationen er, jo bedre kan begge parter tage forbehold for uforudsete hændelser. Vores erfaring er, at det både gør samarbejdet og slutresultatet stærkere.

Grundlaget for det gode samarbejde

Vi er overbeviste om, at nøglen til et vellykket samarbejde ligger i vores gode relationer til kunderne. De gode relationer er båret af både os som leverandør, men også vores kunder, hvor gensidig forståelse og tillid er nøgleord. Derfor værdsætter vi meget, når Hikmat fremhæver vores menneskelige aspekter, når han fortæller om sin oplevelse omkring vores samarbejde:

"De er ekstremt empatiske og kompetente fagfolk inden for deres felt, som har mødt vores behov med stor forståelse og tilfredshed. Ephort har vist sig særligt dygtige til at gribe ind, når det har været mest nødvendigt, hvilket har gjort samarbejdet både effektivt og værdifuldt."

Vi er utrolig stolte og glade for vores samarbejde med EG – og vi glæder os til at skulle arbejde på mange flere projekter.

Vil du anbefale Ephort til andre?

Sidst men ikke mindst, kan vi altså ikke dy os fra også at citere Hikmat for hans svar til ovenstående spørgsmål:

"Jeg vil uden tøven anbefale Ephort til enhver, der søger ekspertise inden for webudvikling, API-integration eller backend-løsninger. De har konsekvent leveret arbejde af højeste kvalitet, hvilket gør dem til en pålidelig partner for enhver virksomhed."

Se flere cases


Polygon
Rockwool Fonden
Salling Group
Service Now
Rockwool Fonden
Odense Kommune
Aarsleff
HumanTrust
NBS Nordic
molio
Mediehus Danmark
GekkoBrain
Tekniq
happydays
Loomis Pay
MT Højgaard
samaqua
byggefakta
fee

Få en uforpligtende snak

Mia Valentina Lauridsen

Mia Valentina Lauridsen

Kundeansvarlig

Du er velkommen til at ringe direkte på +45 21 90 71 75 eller skrive en mail på info@ephort.dk

Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.