pixel
upper right bubble
ephort logo
contact icon
 Developers in office lower left bubble

Bliv en del af Danmarks stærkeste udvikler-team

Lær os at kende


Behovet for webudvikling er støt stigende, og vi vil være den foretrukne leverandør af specialdesignede webløsninger i Danmark. Derfor leder vi efter en erfaren webudvikler, som har lyst til at indgå i et stærkt team, og som har mod på at arbejde med spændende og ambitiøse kunder, om deres fremtidige web-system.


Som udvikler hos Ephort, får du mulighed for at indgå i et team, hvor vi bruger meget energi og tid på at hjælpe og udfordre hinanden, så vores kunder får den løsning, der passer bedst til dem. Vi laver hovedsageligt custom webudvikling, og arbejder med systemer fra ide-stadiet til færdigt projekt. Vores kunder er en blanding af mindre startups, der har fået verdens bedste ide, etablerede virksomheder med ønsker om fortsat udvikling og store internationale koncerner, der vil have Danmarks bedste udviklere på deres systemer.


Hos Ephort vil du møde mange forskellige systemer og typer af kunder, og du vil udvikle din evne til at sætte dig ind i en kundes udfordring, forstå og omsætte den til en god løsning, og føre den helt i mål sammen med kunden. Du bliver en del af en virksomhed, der sætter relationen med vores kunder samt deres løsninger meget højt, men vi ved også at vi bliver den bedste version af os selv, når vi trives på alle kanter af vores liv - både arbejdsmæssigt og i det private.

Her er nogle af de store fokusområder, der gør dig til en succes de første 3-6 måneder som udvikler hos Ephort

  • Du falder hurtigt ind i teamet, og forstår at dine erfaringer og inputs kan være med til at hjælpe dine andre kollegaer med de opgaver de sidder med. Du er med på, at vi alle skal lykkedes som et team.
  • Du er med til at fastholde vores gode relationer med vores kunder, og får en forståelse af dybden og bredden af et af vores primære dyder; integritet
  • Du bliver sluset stille og roligt ind i nye kundeopgaver, og bliver koblet på som den primære udvikler på et eller flere projekter (afhængig af omfanget). Her hjælper du kunden med at komme godt i mål med deres projekt, og får leveret en kundeservice, der matcher Ephorts høje standard.

Når vi ser længere frem...

... så ønsker vi at du er med til at udvikle Ephort med muligheder for at blive endnu mere involveret på de måder, du bedst kan understøtte med dine evner og lyster. Det kan være en højere involvering med nye/større kunder, udvikling af et team indenfor dit specifikke fagområde, eller dybere specialisering for det du ønsker. Ephort er et dynamisk sted, hvor vi ønsker at udvikle de kompetencer vores medarbejdere har, så de bedst kan bringe mening.

Vi forestiller os…

… at du modtager kundernes input med ydmyghed og forståelse for at kunden har tænkt mange gode tanker, allerede inden vi bliver kontaktet, så derfor kan være en god sparringspartner. Du skal ikke være bange for at række ud hvis du har tvivlsspørgsmål, men også være frisk på at levere din anbefaling, når du mener, du har en løsning, der kunne være bedre end den, der ellers bliver præsenteret.
… at du har udviklingserfaring og tidligere har vist, at du stræber efter at levere et godt produkt til tidligere kunder/arbejdsgivere.

Vi arbejder i PHP, Laravel, Vue.js, relationelle databaser, Linux og lignende. Det er et krav, at du har erfaring fra objektorienteret programmering og webudvikling, men om du besidder erfaring i de teknologier vi anvender lige nu, er ikke vigtigt.

Din kommende arbejdsplads

Ephort er et mindre ejerdrevet digitalt bureau, og beskæftiger os med web-, backend og frontend udvikling. Virksomheden blev registreret som et selskab i 2021, men startede egentlig helt tilbage i 2006, hvor vi hed I/S Just Iversen. Dengang holdt vi til i et lille kælderlokale uden vinduer, men har i dag kontor med både dagslys og liv i Odense centrum. Vi er fullstack web-udviklere, men har en forkærlighed for at løse avancerede backend problemer. Den faglige muskel bliver holdt i form ved at deltage i konferencer, kurser og ved at læse op på de nyeste teknologier i vores altid voksende bibliotek.

  • Årlige konferencer
  • Hvert år tager vi til Laracon EU, som er en konference om frameworket Laravel. Desuden er vi engagerede i tech meetups, som både oplægsholdere, arrangører og deltagere. På kontoret skiftes vi til at holde udviklingsdage, som er en-dags hackathons, hvor vi løser forskellige udfordringer og lærer nye teknologier - og hinanden - bedre at kende.

  • Cyber Fredag™
  • For at være forrest på cyber security, har vi hver anden fredag Cyber Fredag™, som vi bruger på at træne vores hacker kompetencer og dykke ned i de mørke afkroge af authentication, dissassembly og hvad der ellers skal til, for at blive skarp på cyber sikkerhed

  • Sociale arrangementer
  • Vi dyrker det sociale i det omfang, vi hver især har temperament til. Der afholdes en række forskellige arrangementer, som spænder fra både Sommer- til Oktoberfester. Er du mere til at en god eftermiddagssnak på terrassen, understøtter vores sodavands- og ølkøleskab muligheden for at få stillet tørsten imens

Er du klar til at tage et nyt skridt i din karriere - at udvikle og udvikles?

Så ser vi meget frem til at modtage dit CV samt en kort ansøgning, hvor du beskriver hvorfor du og Ephort passer godt sammen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at ringe til vores direktør Rune Due Møller på +45 30 95 99 93 eller skrive til rune@ephort.dk. Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Polygon
Rockwool Fonden
Salling Group
Service Now
Rockwool Fonden
Odense Kommune
HumanTrust
NBS Nordic
Mediehus Danmark
GekkoBrain
Tekniq