upper right bubble
ephort logo
lower left bubble

PHP Programmering

PHP udviklere - vi har huset fuld af dem!

Få et tilbud på udvikling i dag og lad os sammen forbedre din online forretning.

PHP er et populært programmeringssprog, hvor mulighederne er nærmest ubegrænsede. Det er hovedsageligt benyttet til at udvikle webbaserede løsninger, som for eksempel webshops, CRM systemer, ERP systemer og sociale medier.

Bredt brugsområde

PHP bruges både til små projekter, men drifter lige så ofte store komplekse løsninger og large-scale web-applikationer, hvor den moderne og hurtige PHP-kerne kommer til sin ret. PHP bruges på over 80 % af alle hjemmesider på internettet, og er også fundamentet for populære systemer som WordPress og Laravel frameworket.

Fleksibilitet - for din skyld

Den høje popularitet gør det nemt at skifte udviklere og er en god sikkerhed for altid at kunne finde passende arbejdskraft, hvad enten det drejer sig om øget ressourcebehov, eller fordi det er blevet relevant at flytte udviklingen.

Det kan vi hjælpe med

Vi er kompetence-tunge PHP-udviklere og tekniske rådgivere, og er velbevandret i det klassiske økosystem, der udover PHP består af MySQL, HTML og JavaScript. Har I behov for en PHP programmør til at løfte udviklings- og rådgivningsarbejde til jeres Laravel, Symfony eller jeres egen udviklede platform, kan vi hjælpe med planlægning og udvikling og give jer et solidt fundament for at gøre platformen til en succes.

Nogle af vores samarbejdspartnere

Rockwool Fonden
Tekniq
ProData Consult
Dealhunter

Med tanke på fremtiden

Det er vigtigt for os, at arbejdet med jeres projekt giver plads til kvalitetssikring og sikring af skalerbarhed for løsningen nu og i fremtiden.Dette sikres gennem udarbejdelsen af load test og automatiserede funktionstests, som en naturlig del af udviklingsarbejdet, sideløbende med vores øvrige initiativer til kvalitetssikring. Det betyder, at løsningen drifter sikkert og hurtigt også efter platformen krydser kritiske grænser af dels besøgende, brugere og kode-kompleksitet.

Vores kernekompetencer

Mange muligheder for samarbejde

Når I kontakter os, undersøger vi opgavens omfang og kan på den baggrund give jer et tilbud. For længerevarende opgaver eller løbende udvikling udarbejder vi en samarbejdskontrakt, der sikrer jer, at I har de udviklingsressourcer I skal bruge for perioden. Er udviklingsbehovet stort, kan vi sammensætte en udviklingsplan, hvor vi gør brug af vores faste samarbejdspartnere, der selvfølgelig alle arbejder indgående med PHP programmering.

Vi vil også gerne se jer til et introduktionsmøde, hvis det ønskes - det er selvfølgelig gratis og uforpligtende!

Få en uforpligtende snakDu er også velkommen til at ringe direkte til mig på +45 30 95 99 93 eller skrive en mail på rune@ephort.dk

Rune Bødewadt Due Møller

Rune Bødewadt Due Møller

Partner og direktør