pixel
upper right bubble
ephort logo
 Developers in office lower left bubble

Verdensmestre i
Laravel udvikling
i Odense

Løft dit projekt til næste niveau med vores erfarne Laravel hold

  • Laravel
  • PHP
  • MySQL
  • Redis/Memcached
  • JavaScript
  • Server arkitektur og skalering

Disse udfordringer kan vi løse

Rockwool Fonden
Salling Group
Service Now
Rockwool Fonden
Odense Kommune
Mediehus Danmark
GekkoBrain
Tekniq

Mangler du en Laravel udvikler?

Har du brug for en Laravel udvikler i din virksomhed, så lad os hjælpe.
Vi er certificerede konsulenter, og har over 10 års erfaring med Laravel.
Derfor kan vi med garanti hjælpe jeres projekt sikkert i mål.

Fremtidssikret valg

Laravel har stået sin prøve og anvendes i dag til skalerende systemer såvel som mindre løsninger. Frameworket giver dig i sig selv en stor fordel og er en hjælp både i udvikling og vedligehold.

Laravel logo Laravel text

Nogle kalder os eksperter

Vi elsker at arbejde med Laravel. Så det er med god grund, at vi har brugt tusindevis af timer i netop Laravel. Vi prioriterer konferencer, netværksmøder og selvuddannelse.

Udviklingstimer on-demand

Betal kun for den tid, vi faktisk benytter. Du køber udviklingstimer on-demand - uden den binding og spildtid, du vil få ved at ansætte egne udviklere.

Lad os komme i gang i dag

Lad os sammen begynde at planlægge jeres projekt i dag, så vi kan begynde at udvikle på fuld kraft efterfølgende. Det er muligt at lave en samarbejdsaftale, der sikrer jer den rette kapacitet.

Kloge valg reducerer udgifterne

Ikke alle opgaver er oplagte til mennesker, alligevel bruges der i mange virksomheder hurtigt 5-10 timer ugentligt hos hver medarbejder, som kunne spares væk ved at automatisere processer.

Laracon

De nyeste funktioner og frameworkets udvikling bliver præsenteret på Laracon. Derfor deltager Ephort på den årlige konference, Laracon EU

Certificerede udviklere

Organisationen bag Laravel udbyder et certificat, der er garant for, at en udvikler kan skabe kvalitetssoftware i Laravel-frameworket.

Vi er certificerede Laravel udviklere, men I behøves ikke at nøjes med at se et stempel på et papir - vores faglige kærlighed til frameworket betyder nemlig, at dette skinner igennem jeres produkt allerede fra første kode-linje.

Laravel certification

Certificeret virksomhed

Ikke nok med at flere udviklere er certificerede i Laravel. Ephort er også blevet certificeret som virksomhed - som den første og eneste i Danmark. Det er vi faktisk ret stolte af.

Laravel certification

Specialister i backend og cloud

Backend arbejde fordrer, at en stor del af tænkearbejdet laves inden selve programmeringen begynder. Ephort har over 10 års erfaring i backend udvikling og sparring med kunder, men jeres input og domæneviden er vigtig for, at vi i fællesskab kan nå hen til den rigtige løsning.

Historisk set er mange af vores projekter blevet hosted hos Amazon, Google Cloud eller et simpelt webhotel, hvis det har været en løsning med lav trafik uden specielle krav til software. Om jeres løsning skal være cloud eller ej, er ikke en kæphest for os. For jeres projekt laver vi en afvejning af budget, udsving i trafik og skaleringsmuligheder, for at finde den optimale platform.

Få en uforpligtende snak

Rune Due Møller

Rune Due Møller

Partner og direktør

Du er velkommen til at ringe direkte til mig på +45 30 95 99 93 eller skrive en mail på rune@ephort.dk

Du kan også udfylde formularen, så kontakter jeg dig hurtigst muligt.